Légy' sportos, kiegyensúlyozott, aktív a várandósság előtt, alatt és után!

Picibabás fitnessguruk a nagyvilágból

2018/07/12. - írta: SportosMami

Nem csak mi "mezei" nők vállalunk gyereket, hanem a fitnessguruk is. 

Az internet világában már nem is celeb az, aki nem követteti nyomon a várandósságát, a csodás visszaalakulását vagy át sem alakulását. 

Vannak szerencsések és vannak a még szerencsésebbek, de vajon tényleg így van ez? 

Minden fitnessgurunak olyan könnyű visszanyerni az alakját és olyan tökéletes a teste mint a várandóssága előtt volt? 

 

Mindjárt megtudhatod. 

 

kepernyofoto_2018-07-11_14_25_38.png

foto: Emily Skye Hivatalos Instagram oldal

 

 

Ő itt Emily Skye Amerika egyik legnagyobb fitness guruja. Az Instán 2,4 milló követővel büszkélkedhet. Fitness programjával már több, mint 11 millió!!!! embernek segített! Tényleg nagyon motiváló az oldala, cuki a kislánya Mia, aki most fél éves. Ő a naturálisabb típusba tartozik. Rak fel magáról smink nélküli fotókat is, ahol kócosan, fáradtan pózol. Végig dokumentálta a terhességét és a visszaalakulását is. 

 

 

kepernyofoto_2018-07-11_14_23_13.png

fotó: Emily Skye Hivatalos Instagram oldal

 

Mint már említettem, neki is van saját fitness programja. Ennek a segítségével nyerte vissza alakját, emellett még konditerembe is jár, diétát tart, persze nem olyan szigorút, hiszen a pici babáját még szoptatja. 

A szoptatás elkötelezett híve. Rengeted fotót és videót post-ol, amin épp szoptat.

 

kepernyofoto_2018-07-11_14_22_31.png

fotó: Emily Skye Hivatalos Instagram oldal

De persze az ő testén is hagyott nyomot a 9 hónap és bármennyire is izmos és vékony, azért fellelhető a narancsbőr a hasán. Becsülendő, hogy felvállalja, épp ezért is kedvelem őt, hiszen nem egy álomvilágot közvetít, amiben egyik pillanatról a másikra, egy csettintéssel nyerte vissza az alakját, hanem igenis ő is ember. Hiába az a munkája, hogy naggggggyon jól nézzen ki, megtesz 110%-ot, azért, hogy hitelesen tudja képviselni a programját, vannak hiányosságai.

De ez tényleg hiányosság?

Tényleg tökéletesnek, makulátlannak vékonynak, narancsbőrmentesnek kell lennünk szülés után??? Tényleg viaszbabáknak kell lennünk? Nem gondolnám. Emberek vagyunk. Különböző génekkel. Nincs olyan, hogy tökéletes. Azt gondolom, hogy nekünk nőknek el kell engednünk ezt. Mert a gyerekeinknek nem tökéletes anyára van szükségük, hanem boldogra! 

Becsülöm a "body positive" üzenetet, ami sugárzik az oldaláról. 

 

 

kepernyofoto_2018-07-11_14_47_06.png

foto: Chontel Duncan hivatalos Instagram oldala

 

Ő pedig Chontel Duncan,  Ausztrália koronázatlan H.I.I.T. királynője, nem mellesleg két kisfiú anyukája. 

Őt azért követem, mert végtelenül profi. Nem a természetessége fogott meg, hanem inkább a kitartása. Őt azóta követem az Instán, amióta az első terhessége kapcsán olvastam és írtam róla. H.I.I.T edzőként nagyon komoly izomzattal rendelkezik. Ebből mondjuk voltak kellemetlenségei is, hiszen az első és második babáját is császármetszéssel hozta világra, mert a hasizmai megnehezítették a szülést.

 

kepernyofoto_2018-07-11_14_43_59.png

foto: Chontel Duncan hivatalos Instagram oldala

 

Mindkét várandóssága alatt végig edzett, súlyzókat emelgetett, Muay Thai, azaz thai box, edzéseket végzett, gyakorlatilag az edzőteremből ment szülni.

Ő, nekem egy picit művi. Mindig jól néz ki, mindig tökéletes a ruhája, a sminkje, folyton mosolyognak a gyerekei....de amit csinál és ahogyan csinálja, az végtelenül profi! Bárcsak fele ennyire lennék tudatos, szervezett, mint ő. 

 

kepernyofoto_2018-07-11_14_42_30.png

foto: Chontel Duncan hivatalos Instagram oldala

 

 

Két nő, a világ két különböző pontján, ugyanazzal a szakmával, ugyanazzal a motivációval, mégis két teljesen különböző úttal. 

 

Mindegyik inspiráló a maga módján. 

 

Nézd meg az oldalukat, szűrd le, mi az, amit te tanulhatsz tőlük. 

Mi az, amit neked ők adni tudnak, ami számodra inspiráló tőlük. 

 

Lemásolni ne akard őket, hiszen ők is mások és te is más vagy. Nem tudjuk hányan dolgoznak velük, a kezük alá, hogy ezt a teljesítményt nyújtsák, mint amit mi látunk. De inspirálódni lehet. 

 

Ha szeretnél magyarul is edzésötleteket kapni, motivációt gyűjteni, akkor ajánlom figyelmedbe a Sportosmami Facebook oldalam, weboldalam, ahol receptekkel, tippekkel/trükkökkel, ingyenes edzésvideókkal várlak! 

kepernyofoto_2018-07-12_11_37_38.png

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://sportosmami.blog.hu/api/trackback/id/tr314108379

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása